Wat heb ik gekocht?

Ik heb als seksspeeltje een Womanizer Pro gekocht en ik heb er de wereld aan genot van. Het ding werkt als een zonnetje en aangezien ik de laatste tijd vaak alleen ben omdat mijn man late diensten draait momenteel, kan ik er lekker mee aan de slag. Ik gebruik hem natuurlijk ook tijdens mijn webcamsex avonturen. Het seksspeeltje werkt dan ook heel erg eenvoudig. Het zuigmondje dat van siliconen is gemaakt dat zet ik gewoon op mijn clitoris en als ik hem aan zet dan zuigt deze langzaam naar binnen, zonder dat ik er ook maar iets aan hoef te doen. Door licht pulserende luchtgolven wordt mijn clitoris dan gestimuleerd. Ik speel dan wat met de standen, er zitten er zo uit mijn hoofd een stuk of 8 op en dan ga ik naar de zevende hemel.

Puur genot

Want dat is puur genot en een uitermate intens orgasme. Ik heb hem ook al gebruikt terwijl mijn man en ik samen aan het vrijen zijn en ik moet zeggen dat ik dan ook heel intens tot mijn orgasme kom. En omdat hij niet bijzonder log of groot is door zijn gestroomlijnde ontwerp, zit hij mijn man nagenoeg niet in de weg. Natuurlijk eerst een beetje wennen, maar al snel hebben we dan de smaak te pakken en kunnen we ouderwets plezier beleven.

Makkelijk bestellen

Uiteindelijk is het dan ook nog eens zo dat het bestellen zo verrekte goed en gemakkelijk ging. In de erotische seksspeeltjes winkel, zoals ik het gekscherend noem, is het heel snel geregeld. En binnen een dag had ik het seksspeeltje al in huis! Het is echt een apparaat dat steeds verder ontwikkeld wordt. Zo heb ik al een beetje begrepen. Hij wordt dus alleen maar beter en dat terwijl hij al zo heel erg goed is! Ik vind het een aanrader eerste klas, daar ben ik heel eerlijk in. Mijn man zegt dat het hem allemaal niet zo heel erg veel uitmaakt, maar  stiekem zegt hij daarmee dat ook hij het een geweldig apparaat vindt, vooral omdat ik zo veel intenser van alles kan genieten. En dat is voor hem nou eenmaal heel erg belangrijk, de lieve schat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *